Kahramankazan Belediyesinden okul kantinlerine denetim

Ankara’nın Kahramankazan Belediyesi, öğrencilerin okullarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor.Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri,...

Ankara’nın Kahramankazan Belediyesi, öğrencilerin okullarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor.
Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin okullarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor. Okul kantinlerinde düzenli olarak gerçekleştirilen denetimlerde hijyen kurallarına uyum, gıda güvenliği ve ürünlerin son kullanma tarihleri titizlikle inceleniyor. Öğrencilerin sağlığını tehdit edebilecek herhangi bir olumsuz durumun önüne geçmek için yapılan bu denetimler, belediyenin çocukların sağlıklı bir eğitim-öğretim ortamında bulunmalarına yönelik hassasiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor. Ekipler tarafından, denetimlerin eğitim dönemi boyunca aralıksız devam edeceği bildirildi.

Sağlık Haberleri

SANKO Üniversitesi Hastanesi Uzm. Diyetisyeni Demirkıran: “Anne sütü, bebeğin sağlıklı büyüme ve gelişmesi için en önemli etmendir”
Yerel yönetimler arasında bir ilk: Temiz Petek Projesi
SCÜ’nün yeni hastanesi 2025’te tamamlanacak
Başhekim Ergenç, yeni atanan acil uzmanları ve pratisyen hekimlerle bir araya geldi
Dr. Ağırtaş: "Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır"
Söke’de kalp sağlığına dikkat çekildi
Uzm. Dr. Alperen Halil Hayla göreve başladı
ABB’den “Dünya Akciğer Günü” etkinliği
Yunusemre’de Alzheimer Merkezi kuruluyor
Viral hastalıklarla ‘el hijyeniyle’ mücadele