Kadir gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Malatya Milletvekili H. Cemal Akın, 'Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.'

MALATYA GÜNCEL - Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Malatya Milletvekili H. Cemal Akın, "Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kuran-ı Kerim bu gece indirilmeye başlanmıştı."

Akın, Bu gece, hatalarımızdan ders almalı, geçmişimizin muhasebesini yapmalıyız.  Bu geceyi bağışlanmayı ümit ederek geçirmek hepimize nasip olur inşallah. Değerli hemşehrilerimin, bu geceyi Rabbin rızasına uygun geçirirken, İslam dünyasının içinde olduğu sıkıntılardan kurtulması için dua edeceği hissi ve mutluluğu içerisindeyim. Bu gece vesilesi ile dünyamızın dört bir yanında savaşlardan mağdur olan insanların kurtuluşa ve huzura ermelerini Yüce Allah'tan temenni ediyorum.

        Bu duygu ve düşüncelerle, Kadir Gecemizin İslam alemine ve tüm insanlığa, barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerime en kalbi selam ve saygılarımı sunuyorum.

Ramazan 2015 Haberleri