Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.Eskişehir’de 2024 yılı 3’üncü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve D...

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Eskişehir’de 2024 yılı 3’üncü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ve alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla bu yıl 3’üncü kez kurul toplantısının gerçekleştirildiğini belirten Vali Aksoy, "Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede tüm kurumlarımızın koordineli bir şekilde çalışmasını sağlayarak ilimizde şiddetle mücadelede etkinliğin en üst noktaya çıkarılmasını hedefliyoruz" dedi.
Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında yapılan faaliyetler ve alınan önlemler hakkında sunum yapıldı. Toplantı, karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Yerel Haberleri

Karatay’da Hoş Geldin Bebek projesi 15 yılda 103 bin minik kalbe ulaştı
Genç mimar adayları İlkadım Belediyesi’nde
Dünya ve Türkiye birincileri Devrek’te buluştu
Elazığ’da Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri
Emniyet ve jandarmaya alınan araçlar için destek olanlara teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi
Bulgaristan Belediye Genel Sekreterler Birliği Süleymanpaşa’da toplandı
İşitme engelli ailenin sessiz ve renkli yaşantısı böyle görüntülendi
Tarlada çalışacak işçi bulamayınca 3 bin 500 kilometre yol kat edip babasına yardıma geliyor
Devrek’ten Filistin’e destek, İsrail’e tepki
Başkan Aşgın’dan, Hong Tae-Yong’a Çorum FK forması