Kadın sürücü otomobiliyle markette daldı

Şanlıurfa’da kadın sürücünün kontrolünden çıkan otomobil markete girdi. Markette hareketliliğin olmaması ve sabah saatlerinde olayın yaşanması ise facianın önüne geçti.Edinilen bilgiye göre, olay, Karaköprü ilçesine bağlı Akbayır Mahal...

Şanlıurfa’da kadın sürücünün kontrolünden çıkan otomobil markete girdi. Markette hareketliliğin olmaması ve sabah saatlerinde olayın yaşanması ise facianın önüne geçti.
Edinilen bilgiye göre, olay, Karaköprü ilçesine bağlı Akbayır Mahallesi Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde yaşandı. Henüz ismi öğrenilemeyen kadın sürücünün kullandığı 63 YV 917 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Araç, kaldırımları aşarak yol üstünde bulunan bir markete girdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazada kimse yaralanmazken iş yerinde ve araçta maddi hasar oluştu. Araç çekici yardımıyla marketten çıkarılırken iş yerinde temizlik çalışması başlatıldı.
Market sahibi İsmail Altun, “Sabah saat 08.30 gibi bayan sürücü, frene basayım derken gaza basıyor. Araç içeriye girdi. Yaralı yok, maddi hasar var” ifadelerini kullandı.

Asayiş Haberleri

Su meselesi yüzünden otomobiline çarpıp öldüresiye dövdüler
Eşi gözaltına altına kadın çılgına döndü
Pendik’te kuyumcudan saniyeler içinde 5 milyonluk altın çaldılar, o anlar kamerada
Seyir halindeki otomobil alev aldı
İsrail, BM Barış Gücü’nü vurdu: 2 yaralı
İstanbul trafiğinde denetimler yeni nesil radar cihazı ile yapılıyor
Avcılar’da bulunan law silahının eski askere ait olduğu ortaya çıktı
Hınıs’ta üniversite öğrencilerine bilgilendirme
Bursa’da madde etkisindeki kişi toplu ulaşımda korku saçtı
İsrail ordusunun Güney Lübnan’da BM Lübnan Geçici Görev Gücü’nün (UNIFIL) bulunduğu mevzilere ateş açtığı ve 2 askerin hafif yaralandığı belirtildi.