Kadın hırsızlar tutuklandı

Samsun’da hırsızlık amacıyla bir eve giren, bir marketten de gıda malzemesi çalan hırsızlar, polisin takibi sonucu yakalanarak mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Samsun’da çekilerek kilitlenmeden kapatılan evlerin kapısını apa...

Samsun’da hırsızlık amacıyla bir eve giren, bir marketten de gıda malzemesi çalan hırsızlar, polisin takibi sonucu yakalanarak mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’da çekilerek kilitlenmeden kapatılan evlerin kapısını aparat ile açıp ziynet eşyası ve para çalınması olayıyla ilgili çok sayıda suç kayıtları bulunan Nazik G. ile Kiraz K., İlkadım ilçesinde kapısını açtıkları bir eve girdiler ve hırsızlık yapamadan kaçtılar. Ayrıca, Nazik G. İlyasköy Mahallesi’ndeki bir zincir marketten gıda maddesi çaldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Nazik G. ve Kiraz K., "konut dokunulmazlığını ihlal" ve Nazik G. ise "işyerinden hırsızlık" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Nazik G. ve Kiraz K. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Bir köşede kadınlar diğer köşede erkekler kavga etti
AFAD: "Antalya’nın Kaş ilçesi açıklarında, Akdeniz’de saat 19.54’te 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi."
Refüje çarpan otomobil ters döndü, o anlar kamerada
Bafra’da kaçak tütün ve makaron ele geçirildi
Samsun’da silah operasyonunda polis adeta cephanelik ele geçirdi
Aşkale’de trafik kazası: 4 yaralı
Fren yerine gaza bastı, otomobil devrildi: Öğrenciler aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu
Maden faciasının ardından başlatılan "kurum içi disiplin soruşturması"nın sonuçları mahkemeye sunuldu
Otomobilin çarptığı bisikletli çocuk yaralandı
Öz kızını öldüren ve 38 suç kaydı bulunan baba hakim karşısında