Kadın Danışma Merkezi onlara ışık oluyor

Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi psikososyal ve psikolojik destek, hukuki destek ve beslenme danışmanlığı gibi hizmetler ile kadınlara katkı sunuyor.Tepebaşı Belediyesi hayata geçirdiği hizmetler ile kentteki kadınlara destek...

Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi psikososyal ve psikolojik destek, hukuki destek ve beslenme danışmanlığı gibi hizmetler ile kadınlara katkı sunuyor.
Tepebaşı Belediyesi hayata geçirdiği hizmetler ile kentteki kadınlara destek olmayı sürdürüyor. Kadına yönelik şiddet ve ayrımcılıkla mücadele etmeyi amaçlayan Kadın Danışma Merkezi’nde kadınlara birçok konuda destek veriliyor. Merkezde görevli uzmanlarca sağlanan psikososyal ve psikolojik destek, hukuki destek ve beslenme danışmanlığı gibi hizmetler ile kadınlara destek sağlanıyor. Kadınların kendilerine ve ilişkilerine dair farkındalıklarının artırılması, çift ve ailelerin uyum ve birlikte yaşama becerilerinin artırılması ve mutlu bir aile yapısını sağlamak amacıyla hizmet veren merkezden ücretsiz olarak yararlanılıyor.

Sağlık Haberleri

’Eker I Run Koşusu’nun sağlık sponsoru bu yıl da Medicana oldu
Şeker hastalığından kurtulmak mümkün
Beyin ameliyatlarında nöronavigasyon ile 3 boyutlu görüntüleme
Esnaftan uyarı: Ucuz peynirde süt tozuna dikkat
Çocuğunuzdaki bu eksiklikler Serebral Palsi’nin belirtisi olabilir
Lavanta: Sağlık ve güzelliğin doğal ilacı
Her birey zorlu olaylardan sonra büyüyemiyor
Mamografi ile ilgili söylenenlerden korkmayın: Erken teşhis için çok önemli
Çocuklar 14 yaşına gelene kadar yüzde 70 oranında sporu bırakıyor
Sahada çalışan personele ’Anne Sütü Eğitimi’ verildi