Kaçak göçmenlerin tarlada yakalanma anı dron kamerasında

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan bir araçta 11 kaçak göçmen yakalandı. Olay dron kamerası ile kaydedildi.Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, 10 Ekim 2024 günü Saray ilçesi Jandarma Komutanlığı sorumluluk...

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan bir araçta 11 kaçak göçmen yakalandı. Olay dron kamerası ile kaydedildi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, 10 Ekim 2024 günü Saray ilçesi Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında düzensiz göçle mücadele çalışmaları kapsamında bir operasyon gerçekleştirdi. Dur ihtarına uymayarak kaçan bir araç, kapan yardımıyla durduruldu. Göçmenler ve organizatör, havanın karanlığından yararlanarak kaçmaya çalışsa da, bölgede icra edilen asayiş ve komando timleri operasyonu sırasında yakalandı. Organizatörün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Araç trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekilirken, yakalanan göçmenler işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tekirdağ İl Göç Müdürlüğüne teslim edilecek.

Asayiş Haberleri

Üzerine okulun demir kapısı düşen çocuk yaralandı
Gazze’de can kaybı 42 bin 126’ya yükseldi
Samsun’da şüpheli araçta silah ele geçirildi
Cizre’de esnaf ve vatandaşlar dolandırıcılığa karşı bilgilendirildi
İstanbul’da 9 ayda yapılan operasyonlarda 119 bin 958 şüpheli yakalandı
Emirbeyazıt İlkokulu’nda deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi
İstanbul Adliyesi’ndeki terör saldırısına ilişkin öldürülen teröristin ablası hakim karşısında
’Mavi dil’ hastalığı 20 yıl sonra ilk kez görüldü
Antalya’da 1 haftada 561 aranan şahıs yakalandı
Antalya’da kaçak sigara operasyonu: 3 tutuklama