Kaçak avcılığa geçit yok: 5 kişiye ceza kesildi

Bolu’da ya sadışı avcılık faaliyeti yürüten 5 şahsa para cezası kesildi. Aynı zamanda takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ile Doğa Ko...

Bolu’da ya sadışı avcılık faaliyeti yürüten 5 şahsa para cezası kesildi. Aynı zamanda takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yasadışı av faaliyeti yürüten şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından kaçak avcılık yapan 5 kişi suçüstü yakalandı. Ekipler tarafından 5 şahsa, para cezası kesildi. Yasadışı av faaliyetlerinde kullanılan takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.
DKMP 9. Bölge Ankara sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yerel halk, çobanlar ve yetiştiricilerle iş birliği içinde, Yaban hayatını ve doğal zenginliklerimizi korumak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Asayiş Haberleri

Düğün dönüşü feci kaza: 22 yaralı
İstanbul’da kaçak silah üretilen lüks rezidansa operasyon: 9 gözaltı
Van’da gece avcılık yapan 2 kişiye 39 bin lira ceza
Basit yaralama suçunda taraflar bağış yapma şartıyla uzlaşmaya vardılar
Yol ortasında dakikalarca drift atınca 33 bin lira ceza yedi, 2 ay ehliyetine el konuldu
Afyonkarahisar’da kaçak şahıs yakalandı
Düğün konvoyu ile çevreyi rahatsız eden araç sahibine ceza
Balya’da 2 minibüsün karıştığı trafik kazasında; 8 yaralı
Van’da değişik suçlardan 25 kişi tutuklandı
MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."