Jandarmadan ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Aydın’ın Efeler ilçesinde jandarma ekipleri vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde vatandaşları bilgilendirme faaliyetleri aralıksız sürüyor. Bu çer...

Aydın’ın Efeler ilçesinde jandarma ekipleri vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde vatandaşları bilgilendirme faaliyetleri aralıksız sürüyor. Bu çerçevede Efeler İlçe Jandarma Komutanlığınca Dalama Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirildi. Kahvehaneleri gezen ekipler, vatandaşlara meydana gelebilecek dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kendilerini savcı, polis, asker olarak tanıtarak para altın ve benzeri şeyler isteyenlere inanmaları ve kişisel bilgilerini vermemeleri, dolandırıcı şahısların kendileri ile irtibata geçtiklerinde 112 Acil Çağrı Merkezini veya jandarma karakoluna müracaat etmeleri gerektiği konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Asayiş Haberleri

Öğretmen eşini, babasının mirasını almadığı için öldürmüş
Akseki’de tarım arazisinde yangın
Belediyenin logosundaki kalp çalındı
Tekirdağ’da motosikletli denize düştü
Kreşte çocuğun üzerine kahve döküldü
Ordu’da kamyonet ile otomobilin çarpıştı: Kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Şömineden sıçrayan ateş tek katlı evi küle çevirdi
Bakan Tunç, TUSAŞ saldırısının 8 savcı tarafından soruşturulduğunu bildirdi
İsrail Lübnan’ın güneyine saldırdı: 8 ölü
Kaza nedeniyle tıkanan yol, polis ekiplerine ’fermuar yöntemi’ ile açıldı