Jandarma patpat sürücülerini videolu mesajla uyardı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kentte tarım aracı olarak kullanılan ve patpat diye tabir edilen araçların güvenli kullanılması konusunda uyarıda bulundu.Yağan yayımla...

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kentte tarım aracı olarak kullanılan ve patpat diye tabir edilen araçların güvenli kullanılması konusunda uyarıda bulundu.
Yağan yayımladığı mesajında, “Patpat karayolunda yük ve yolcu taşımak için üretilmiş bir araç değil tarımsal üretim alanlarında kullanılmak üzere üretilmiş bir tarım aletidir. Pat pat ile karayolunda insan ve yük taşınmasına, çok daha önemlisi çocukların kullanmasına müsaade edilmeyecektir” ifadelerine yer verdi.
Yayımlanan videoda ise jandarma ekiplerinin vatandaşlara patpat konusunda verdiği mesajlar ve uymaları gereken kurallar konusunda bilgilendirmelerde bulundukları gözlendi.

Asayiş Haberleri

Menteşe’de trafik kazası: 1 ölü
Karaman’da tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 2 ölü, 13 yaralı
Otomobil ineğe çarptı: 2 yaralı
Sağlığa uygun olmayan 6 buçuk ton salça imha edildi
Avcılar’da hatalı park yüzünden İETT otobüsü manevra yapamadı: 30 dakika boyunca trafik kilitlendi
3-10 Ekim tarihleri arasında 2 milyon 912 bin 29 araç denetlendi, 549 bin 57 araca/sürücüye işlem yapıldı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “3-10 Ekim tarihleri arasında 2 milyon 912 bin 29 araç denetlendi, toplam 549 bin 57 araca/sürücüye işlem yapıldı”
Karaman’da tarım işçilerini taşıyan minibüs şarampole devrildi: 2 ölü, 13 yaralı
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 4 yaralı
Küçükçekmece’de toprak kayması: Bir bina tahliye edildi