Jandarma Didimli öğrencileri bilgilendirdi

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri 213 öğrenciye çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulunarak, sorularını yanıtladı.Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, SİBER Şube Müdürlüğü,...

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri 213 öğrenciye çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulunarak, sorularını yanıtladı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, SİBER Şube Müdürlüğü, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından Cemal Ergenekon Ortaokulu’nda eğitim gören 213 öğrenciye ’Bir Derste Jandarmadan’ faaliyeti kapsamında suçtan korunma ve kişisel güvenlik, siber zorbalık ve güvenli internet kullanımı, öğretmenlere de KADES, kadına el kalkamaz konularında ile jandarma hakkında tanıtıcı bilgiler verildi. Öte yandan KADES uygulaması hakkında broşür ve rozet dağıtan ekipler, siber zorbalık afişlerini okul panosuna asıldı. Etkinlik sonunda ekipler öğrenci ve öğretmenlerden gelen soruları yanıtladı.

Türkiye Haberleri

Avrupa’nın en büyük uyuşturucu rehabilitasyon merkezinde sona doğru
Vali Kaya, “Hastane yolu en kısa zamanda yapılacak”
İçişleri Bakanlığından 4 ton kokain ile yakalanan gemi hakkında açıklama
ABD vatandaşlarının Ürdün’den tahliyesi devam ediyor
Büyükşehir’den ağız ve diş sağlığı için protokol
Başkan Tugay: “Şerhimi paylaşarak imzalayacağım”
Başkan Demirçalı’dan muhtarlarla beyin fırtınası
Bağcılarlı gençler bilimle buluştu
Türk Devletleri Fintek İş Birliği Platformu protokolü imzalandı
BUÜ’de yeni dönemin ilk dersini TRT Genel Müdürü Sobacı verdi