İYİ Parti lideri Dervişoğlu ile CHP Genel Başkanı Özel’in görüşmesi başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in siyasi parti liderleriyle görüşmeleri devam ediyor. Özel,...

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in siyasi parti liderleriyle görüşmeleri devam ediyor. Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile görüşmek için İYİ Parti Genel Merkezi’ne geldi. Özel’i İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Şükrü Kuleyn, Selcan Hamşıoğlu ve Enver Yılmaz karşıladı. Karşılamanın ardından Özel, Dervişoğlu’nun makam odasına geçti.

Siyaset Haberleri

Irak, Türkiye sınırında 22 karakol açtı
Bakan Kurum: “Filistin, bir sınav olarak insanlığın önünde duruyor”
Fransız heyetten TBMM’ye ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile görüştü
Adalet Bakanı Tunç: "Yargıda yeni reform paketini milletvekillerine sunacağız"
ABB Başkanı Yavaş: "(Çocuklara yönelik şiddet ve istismar olayları) 2025 yılı için kapsamlı bir eylem planı hazırlayacağız”
Emine Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın eşi Linda Rama ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Mesele herkesin tartışmanın bir parçası olduğu ve ortaklaşa mutabakatın ortaya çıktığı bir anayasa yapım sürecinin gerçekleşmesidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavut mevkidaşı Begaj ile görüştü
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "İsrail katliamlarının durdurulması için tüm imkanlarımızı kullanmalıyız"