İtfaiye Teşkilatı’nın 310. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

İtfaiye Teşkilatı’nın 310. kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası Erzincan’da çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.Her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, Dörtyol Kızılay Meydanı’nda İ...

İtfaiye Teşkilatı’nın 310. kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası Erzincan’da çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.
Her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, Dörtyol Kızılay Meydanı’nda İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye araçları, yangın söndürme ve arama kurtarma esnasında kullanılmakta olan malzemeler vatandaşlara sergilendi. Etkinlik kapsamında itfaiye ekiplerince vatandaşlara ve öğrencilere bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.
Etkinlikte itfaiye standını ziyaret eden öğrencilere, itfaiyenin görevleri hakkında bilgiler verilirken aynı zamanda müdahale araçları ile yangın ve kurtarma hizmetlerinde kullanılan malzemeler tanıtıldı. Hem eğitim hem de ziyaret amacı taşıyan etkinlikte, öğrenciler itfaiyeyi daha yakından tanıma imkânı buldu.
Dörtyol Kızılay Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, yangın, kaza, deprem ve doğal afet gibi durumlarda canları pahasına görev yapan itfaiyeciler, vatandaşlardan takdir topladı.
Öte yandan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve İtfaiye Müdürü Sami Karakaş itfaiye erlerini ziyaret ederek çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Türkiye Haberleri

Esenler’de Buhurizade Mustafa Itri Kültür Sanat Sezonu açılacak
Bakan Işıkhan, Ertuğrul Gazi Türbesi’nde dua etti
Dünyanın en uzun lokumunu yaptılar
Ayılar köy merkezine indi: Yavru ayı kümesteki hayvanları, anne ayı ise fasulyeyi yedi
Avukat Ekinci: "Bu yargılama emsal bir karar oldu"
Lübnan’ı terk eden yabancı uyruklular deniz yolu ile Mersin’e geldi
‘Şehit Kokusu’ adını verdiği parfümü satan işletmeye ceza
Geumsan Belediye Başkanı Beomin Park: “Türkiye, cesaretini dünyaya göstermiş bir ülkedir”
Gaziosmanpaşa’da Ahilik Haftası kutlandı
Ahilik Haftası Menemen esnafını buluşturdu