İşsizliğin yoğun olduğunu gördük

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı Yeni Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Esnafın en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirten Porgalı, “Esnafımızın yarasına merhem olacak ilaç bizdedir” dedi.

MALATYA - Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı Yeni Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Esnafın en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirten Porgalı, “Esnafımızın yarasına merhem olacak ilaç bizdedir” dedi.

30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partililer ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Porgalı yerel seçimlerde de destek istedi.

Esnafın ortak probleminin işsizlik olduğunu belirten Porgalı, iktidarı eleştirmeyi de unutmadı. Porgalı, “Yeni Sanayi Sitesi’nde tamircileri, mermercileri ve kerestecileri gezdik. Hepsinin ortak görüşü işsizlik. İşsizliğin yoğun olduğunu gördük. Çoğunu oturur halde gördük. Buralara gerçekten bir şeyler yapılmalı, yapmamız lazım. Şu ana kadar iktidarlar geliyorlar, yapacağız, edeceğiz diyorlar. 12 senedir yapmadınız, bundan sonra niye söz veriyorsunuz? ifadelerini kaydetti.

Hulisi Porgalı Esnafın yarasına merhem olacak ilacın kendilerinde olduğunu belirterek, “Bizler buralardaki eksiklikleri tek tek tespit ettik. Esnaflardan sorunlarını dinledik. Bunların yaralarına merhem olacak ilaç bizde diyoruz. Vatandaşlarımızda oyları ile bize teveccüh gösterirlerse biz buraları elimizden geldiğince canlandırmaya işlerinin tekrar eskisi gibi canlanmasına vesile olacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2014 Haberleri