İsrail’in Refah’a yönelik askeri harekatın tarihini belirlemediği iddia edildi

ABD basının, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, arasındaki görüşmeyi bilen bir kaynağa dayandırdığı haberde, Gallant’ın Austin’e İsrail’in Gazze Şeridi’nin Refah kentine yapmayı planladığı askeri operasy...

ABD basının, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, arasındaki görüşmeyi bilen bir kaynağa dayandırdığı haberde, Gallant’ın Austin’e İsrail’in Gazze Şeridi’nin Refah kentine yapmayı planladığı askeri operasyon için henüz bir tarih belirlemediğini söylediği iddia edildi.
İsrail’in Gazze Şeridi’nin Refah kentine yapmayı planladığı askeri operasyon için yeni bir iddia ortaya atıldı. ABD basının, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, arasındaki görüşmeyi bilen bir kaynağa dayandırdığı haberde, Gallant’ın Austin’e İsrail’in Refah’a yapmayı planladığı askeri operasyon için henüz bir tarih belirlemediğini söylediği iddia edildi.
Haberde, Gallant’ın İsrail’in Refah’a operasyon düzenlemeden önce başta sivillerin tahliyesi ve insani yardımların arttırılması olmak üzere "bazı gerekli eylemleri" gerçekleştirmesi gerektiğini söylediği de aktarıldı.
Öte yandan Netanyahu, dün Refah kentine düzenlemeyi planladığı kara operasyonuna yönelik, "Bu gerçekleşecek, bir tarih var" demişti.

Siyaset Haberleri

Kişisel Verileri Koruma Kurulu Üyeliklerine seçim kararı Resmi Gazete’de
Kadına yönelik şiddetin araştırılması için meclis komisyonu kurulacak
ABD’den İran’da petrol ticaretine karışan 16 kuruluşa yaptırım
Macron: “Gazze ve Lübnan’da kullanılan silahların ihracatının durdurulması çatışmaları sonlandırmanın tek yolu”
CHP Genel Başkanı Özel, Manisa’da tiyatro sezonunun açılışına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balkanlar ziyareti bölgede geniş yankı uyandırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Sırbistan İş Forumu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari ile görüştü
Geleneksel Türk gelinlikleri Belgrad’daki defilede tanıtıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’dan ayrıldı