İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda can kaybı 274’e yükseldi

Lübnan Sağlık Bakanı Firas Abiad, İsrail’in sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 274’e, yaralı sayısının ise bin 24’e yükseldiğini bildirdi.İsrail’in Lübnan’a sabah saatlerinden bu yana s...

Lübnan Sağlık Bakanı Firas Abiad, İsrail’in sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 274’e, yaralı sayısının ise bin 24’e yükseldiğini bildirdi.
İsrail’in Lübnan’a sabah saatlerinden bu yana sürdürdüğü saldırılarda can kaybı artıyor. Lübnan Sağlık Bakanı Firas Abiad yaptığı açıklamada, İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 274’e, yaralı sayısının ise bin 24’e yükseldiğini bildirdi. Saldırılarda 21 çocuk, 39 kadın ve 2 sağlık görevlisinin hayatını kaybettiğini aktaran Abiad, İsrail’in evleri, sağlık merkezlerini, ambulansları ve kaçmaya çalışan insanların arabalarını hedef aldığını aktardı.

Asayiş Haberleri

Alevlerin ardından cinayet şüphesi çıktı
Hizbullah, Ali Karaki’nin hayatta olduğunu açıkladı
Van’da 66 milyon TL değerinde kaçak altın ele geçirildi
Mardin’de balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Duble yolda hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda can kaybı 356’ya yükseldi
Elazığ’da motosiklet devrildi: 2 yaralı
İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 356’ya, yaralı sayısı ise bin 246’ya yükseldi.
Kontrolden çıkan İETT otobüsü gelinlik mağazasına girdi
İneğe çarpmamak manevra yapan araç devrildi