İsrail’den Lübnan’ın güneyindeki 22 köye tahliye uyarısı

İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyindeki 22 köyün sakinine evlerini terk etmeleri ve güneye gelmemeleri yönünde uyarıda bulundu.İsrail ordusu, başta ülkenin güneyi olmak üzere Lübnan’a saldırılarını sürdürüyor. İsrail Savunma Kuvvetleri (I...

İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyindeki 22 köyün sakinine evlerini terk etmeleri ve güneye gelmemeleri yönünde uyarıda bulundu.
İsrail ordusu, başta ülkenin güneyi olmak üzere Lübnan’a saldırılarını sürdürüyor. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Albay Avichay Adraee sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Lübnan’ın güneyindeki 22 köye tahliye çağrısında bulundu. Adraee, "Hizbullah’ın faaliyetleri İsrail ordusunu harekete geçmeye zorluyor. Güvenliğiniz için evlerinizi derhal tahliye etmelisiniz. Hizbullah üyelerinin, tesislerinin veya silahlarının yakınında bulunan herkes hayatını tehlikeye atıyor. Evlerinizi terk etmeli ve Awali Nehri’nin hemen kuzeyine geçmelisiniz" ifadelerini kullandı. Adraee, "Güneye doğru herhangi bir hareket, hayatınız için tehlike oluşturacağı için güneye gitmeniz yasaktır. Şartlar uygun olduğunda evlerinize ne zaman dönebileceğinizi size bildireceğiz" dedi.

Asayiş Haberleri

Iğdır’da minibüs otomobille çarpıştı: 3’ü ağır 8 yaralı
Bursa’da sağanak cadde ve sokakları göle çevirdi
12 yıldır aranan katil zanlısı Bingöl’de yakalandı
Mersin’de elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti
Fethiye açıklarında 16 düzensiz göçmen kurtarıldı
İnşaat işçisi banyoda ölü bulundu
Afyonkarahisar’da orman yangını
FETÖ’den ihraç edilen şahıs 5 yaşındaki çocuğa cinsel tacizden tutuklandı
Sobada yemek yapmak isterken yangın çıktı
Çanakkale’de yıldırım düştü, cami minaresi yıkıldı