İsrail Savunma Bakanı Gallant: "İran, İsrail’e zarar vermeye çalışırsa sonu Gazze ya da Beyrut gibi olabilir"

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran ile yaşanan çatışmaya değinerek, “İran’ın İsrail’e zarar vermeye çalışırsa sonu Gazze ya da Beyrut gibi olabilir. Bize zarar verme girişiminin bizi harekete geçmekten alıkoyacağını düşünenler Gazze v...

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran ile yaşanan çatışmaya değinerek, “İran’ın İsrail’e zarar vermeye çalışırsa sonu Gazze ya da Beyrut gibi olabilir. Bize zarar verme girişiminin bizi harekete geçmekten alıkoyacağını düşünenler Gazze ve Beyrut’a bir göz atmalı” dedi.
İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran’a yönelik açıklamalar yaptı. İran’ın 2 İsrail hava üssünü vuran saldırısına değinen Gallant, “İranlılar hava kuvvetlerinin kabiliyetlerine dokunmadı. Hiçbir uçak hasar görmedi, hiçbir filo devre dışı kalmadı” dedi.
İran’a tehdit dolu mesajlar gönderen Gallant, “İran’ın İsrail’e zarar vermeye çalışırsa sonu Gazze ya da Beyrut gibi olabilir. Bize zarar verme girişiminin bizi harekete geçmekten alıkoyacağını düşünenler Gazze ve Beyrut’a bir göz atmalı. Hem savunmada hem de hücumda güçlüyüz ve bunu istediğimiz şekilde, istediğimiz zamanda ve istediğimiz yerde hayata geçireceğiz. Ve bunlar bizim için sadece bir açıklama ya da sadece bir yönlendirme değil, bir çalışma planıdır” ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

Gürhan Albayrak: “Bu rantı kimin için açtınız?”
Özgür Özel, Osmaniye’de ünlü yazar Yaşar Kemal’i anma programına katıldı
İran medyası: “İsrail’in muhtemel bir eylemine karşı gerekli yanıt planı hazırlandı”
Belediye Meclis Grup Başkanı Öztaş: "Hedefimiz, Kütahya halkının en iyi hizmeti alması adına gayretle çalışmalar yapmak”
Ayvalık’ta Anadolu Gençlik Derneği’nden İsrail’e sert tepki
Tunus’ta halk cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında
Denizli AK Parti’de 8. Olağan Kongre Süreci ilçelerden başlıyor
Büyükşehir sokak canlılarını korumak için ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini sürdürüyor
Başkan Karalar, İsrail’in katliamını lanetledi
Başkan Sengel’den AK Parti sıralarına: "Haydi yürüyün beraber gidelim"