İsrail Savunma Bakanı Gallant: “Hizbullah’a karşı savaşta bir sonraki aşama yakında başlayacak”

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, “Hizbullah’a karşı savaşta bir sonraki aşama yakında başlayacak” dedi.İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail’in kuzey sınırındaki belediye başkanlarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. G...

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, “Hizbullah’a karşı savaşta bir sonraki aşama yakında başlayacak” dedi.
İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail’in kuzey sınırındaki belediye başkanlarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Gallant, Lübnan’a yönelik kara harekatı sinyali vererek, “Hizbullah’a karşı savaşta bir sonraki aşama yakında başlayacak” dedi.
Gallant, “Bu, güvenlik durumunun değişmesinde önemli bir etken olacak ve bölge sakinlerinin evlerine dönmesi gibi önemli bir görevi tamamlamamıza imkan tanıyacak. Bunu yapacağız. Bir ay önce burada odak noktasını kuzeye kaydıracağımızı söylediğim gibi, şimdi de bunu söylüyorum: Durumu değiştireceğiz ve sakinleri evlerine geri döndüreceğiz” dedi.

Siyaset Haberleri

Borrell: “Lübnan’a daha fazla askeri müdahaleden kaçınılması gerekiyor”
İsrail, Lübnan’da planladığı bir dizi sınırlı kara operasyonu hakkında ABD’yi bilgilendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Uluslararası toplum, İsrail’in tüm bölgeyi ateşe atan bu haydutluğuna daha fazla sessiz kalamaz"
CHP ve Almanya Sosyal Demokrat Parti arasında siyasi işbirliği protokolü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugün ayrıca ülkemizin ticari hayatını zehirleyen fırsatçılık sorununa karşı aldığımız tedbirleri masaya yatırdık. Vatandaşın rızkına göz dikenlere göz açtırmamakta kararlıyız."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni düzensiz göç akınlarına karşı tedbirlerimizi de sınır ötesinde alıyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İslam alemini ve dünyanın vicdan sahibi tüm ülkelerini bu modern barbarlığa karşı birleşmeye davet ediyorum. İsrail’e karşı ’insanlık ittifakının’ kurulmadığı her gün, bilinmelidir ki tehlike daha...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail, katliam politikalarıyla nesiller boyu devam edecek husumet tohumları serpmekte; ona destek verenler de bu suça ortak olmaktadır. İsrail, dozunu artırdığı devlet terörüyle sadece uluslarara...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Açık söylüyorum, biz bu zulme, bu barbarlığa asla rıza göstermeyiz. Siyonist lobinin şahsımızı hedef alan hadsizliklerine de boyun eğmeyiz."
UNRWA Genel Komiseri Lazzarini: “İsrail, UNRWA’yı terör örgütü ilan etmeyi amaçlıyor”