İsrail ordusundan Tulkarem saldırısı ile ilgili açıklama

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Filistin’in Tulkarem şehrine düzenlenen hava saldırısında Hamas’ın bölge komutanı Zahi Yaser Abd al-Razeq Oufi’nin öldürüldüğünü açıkladı.Filistin’deki Tulkarem Mülteci Kampı’na yönelik İsrail saldırısı...

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Filistin’in Tulkarem şehrine düzenlenen hava saldırısında Hamas’ın bölge komutanı Zahi Yaser Abd al-Razeq Oufi’nin öldürüldüğünü açıkladı.
Filistin’deki Tulkarem Mülteci Kampı’na yönelik İsrail saldırısının yankıları sürerken, İsrail Savunma Kuvvetleri’nden (IDF) flaş bir açıklama geldi. IDF, Tulkarem şehrine düzenlenen hava saldırısında Hamas’ın bölge komutanı Zahi Yaser Abd al-Razeq Oufi’nin öldürüldüğünü duyurdu. İşgal altındaki Batı Şeria’da bulunan İsrail yerleşimi Ateret’te bombalı bir araba saldırısı planladığı ve Batı Şeria’da İsraillilere yönelik diğer saldırılarda rol oynadığı belirtilen Oufi’nin “yakın bir zaman dilimi içinde yeni bir saldırı gerçekleştirme niyetinde olduğu" iddia edildi. Saldırıda diğer yerel Hamas yetkililerinin de öldürüldüğü kaydedilirken, Hamas ise saldırıyı kınadı. Hamas’tan yapılan açıklamada Oufi’nin öldürülüp öldürülmediğine dair bilgi verilmedi.
En az 18 kişi hayatını kaybetmişti
İsrail’in Batı Şeria’daki Tulkarem Mülteci Kampı’na saldırı düzenlediği açıklanmış, Filistin Sağlık Bakanlığı ise en az 18 kişinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. İsrail ordusu ise saldırıyı İsrail iç istihbarat servisi Shin Bet ile ortak yapılan bir operasyon olarak nitelendirmişti. Filistin basını ise İslami Cihat Örgütü’nün Tulkarem’deki askeri kanadının saha komutanı Raith Radwan’ın saldırıda hayatını kaybedenlerden biri olduğunu bildirmişti.

Asayiş Haberleri

19 ilde bilişim suçlarına yönelik “Siberağ-9” operasyonları: 115 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "19 ilde Yasa Dışı Bahis, Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği , Ödeme Sistemleri ve Bilişim suçlarına yönelik 4 gün içinde düzenlenen “SİBERAĞ-9” operasyonlarında 115 şüpheli yakalandı. 17’si tutukla...
İsrail basınından flaş saldırı iddiası: “Nasrallah’ın halefi olarak görülen Haşim Safiyuddin hedef alındı”
Ankara’da kontrolden çıkan taksi bariyerlere saplandı: 1 ölü
Alacak-verecek meselesinde silahlar konuştu, 4 araç zarar gördü
Kastamonu’da metruk evde çıkan yangın paniğe neden oldu
İsrail’in Batı Şeria’daki Tulkarem Mülteci Kampı’na saldırısında ölü sayısı 18’e yükseldi
Niğde-Kayseri yolunda trafik kazası: 5 yaralı
Tekirdağ’daki fabrika yangını 9 saat sonra kontrol altındı
Ermenistan işgalinden kurtarılan Azerbaycan topraklarında yeni toplu mezarlar bulundu