İsrail Gazze’de 2 ayrı bölgeyi vurdu: En az 14 ölü

İsrail’in Gazze’deki 2 ayrı bölgeye düzenlediği hava saldırılarında en az 14 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.İsrail ordusu Filistin’de yine sivilleri hedef aldı. Yerel yetkililerden edinilen bilgi...

İsrail’in Gazze’deki 2 ayrı bölgeye düzenlediği hava saldırılarında en az 14 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.
İsrail ordusu Filistin’de yine sivilleri hedef aldı. Yerel yetkililerden edinilen bilgilere göre, Gazze Şeridi’ndeki Bani Suheyla şehrinde bulunan bir eve yönelik hava saldırısında en az 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Nuseyrat Mülteci Kampı’ndaki bir binayı hedef alan hava saldırısında ise en az 4 kişinin öldüğü belirtildi. İki saldırıda da çok sayıda kişinin yaralandığı açıklandı.
Ölü sayısı 42 bini aşmıştı
İsrail 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırılarında defalarca kez Filistinli sivilleri hedef almıştı. Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan son açıklamada, İsrail saldırılarında yaşamını yitirenlerin sayısının 42 bin 289’a, yaralı sayısının da 98 bin 684’e yükseldiği bildirilmişti.

Asayiş Haberleri

Kaliforniya’da yaşadığını söyleyen alkollü sürücünün polisi sinirlendiren sorusu
Sultangazi’de ekmek bıçaklı hırsızlık girişimi kamerada
Elazığ aracın çaptığı kadın yaralandı
Eşini darp eden adam gözaltına alınınca ortalığı bir birine kattı
İstanbul’da 100 milyon lira değerinde 73 bin adet kaçak saat ele geçirildi
Bingöl’de 1 kilo 975 gram esrar ele geçirildi
"Sabah erken uyanacağım" dedi, banyoda ölü bulundu
Bingöl’de uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli yakalandı
Samsun’da tabanca ve radar cihazı ele geçirildi
Büyükçekmece’de dakikalar içerisinde milyonluk oyun konsolu hırsızlığı kamerada