İşçi Partisi seçim aracını kadın şoför kullanıyor

İşçi Partisi Malatya seçim çalışmalarını kadınlar ağırlıkta çalışıyor seçim aracını bir kadın şoför kullanıyor.

MALATYA - İşçi Partisi  Malatya seçim çalışmalarını kadınlar ağırlıkta çalışıyor seçim aracını bir kadın şoför kullanıyor.  

 Malatya sokaklarında ve köylerinde gece gündüz demeden seçim minibusunu kullanan Seyhan Çakar, İşçi Partisinin içinde bulunduğu durumu bakarak parti çok doğru şeyler söylüyor çok değerli insanlar var olanakları diğer partilere göre az bende ne yapabilirim dedim il başkanı araç şoför aradığını söyledi ben kullanırım dedim, önce teredut etiler ama bir kaç gün kullanınca oldu, dedi.

Çakar, İşçi Partisi yıllardır bir takım yalanlarla başta genel başkan Doğu Perinçek ve yöneticileri içrede tutuldu ama yalanlar bir bir ortaya çıktı şimdi yöneticilerde çıktı bu kadro ve partimiz kesinlikle büyük başarılar elde edecek.

Çakar sözlerrine şöyle devam etti, "Malatya da sokaklarda müzik araç kullanırken bir bayan anons araç kullanması çok dikkat çekiyor
şimdi seçime 15 gün var, var gücümüzle gece gündüz çalışmalıyız Türkiyeyi bu belalarda kurtarmamız lazım herkesi İşçi Partisi  çatısı altında bir görev almaya çağırıyorum seçime az kaldı başarılı olacağımıza inanıyorum," dedi. 

Yerel Seçim 2014 Haberleri