İran Devrim Muhafıları Komutanı: “Eğer bir hata yapar saldırırsanız acı bir şekilde tekrar vururuz”

İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, “İsrail’e diyoruz ki, eğer bir hata yapar bölgede ya da İran’da hedeflerimize saldırırsanız, sizi acı bir şekilde tekrar vururuz” dedi.İran’ın İsrail’e balistik füzelerle 1 Ekim’de gerçe...

İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, “İsrail’e diyoruz ki, eğer bir hata yapar bölgede ya da İran’da hedeflerimize saldırırsanız, sizi acı bir şekilde tekrar vururuz” dedi.
İran’ın İsrail’e balistik füzelerle 1 Ekim’de gerçekleştirdiği saldırının ardından bölgede tansiyon yükselmeye devam ediyor. Gözler İsrail’in İran’a nasıl bir karşılık vereceğine çevrilirken İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, İsrail’i misilleme saldırısına karşı uyardı. İran halkına seslenen Selami, “İsrail’e diyoruz ki, eğer bir hata yapar bölgede ya da İran’da hedeflerimize saldırırsanız, sizi acı bir şekilde tekrar vururuz” dedi. İran’ın İsrail’in savunma sistemlerini delebileceğini sözlerine ekleyen Selami, ABD tarafından İsrail’e konuşlandırılan gelişmiş bir hava savunma sisteminin İran’ın misillemesini engellemeyeceğini söyledi. İsrail’i işaret eden Selami, “Zayıflığınızı biliyoruz ve bunu siz de biliyorsunuz”
ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail mevkidalı Yoav Gallant ile dün gerçekleştirdiği telefon konuşmasında İsrail’in Lübnan ve Gazze’ye yönelik saldırılarını ele aldı. İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ise, mısırlı mevkidaşları ile görüşmek üzere Mısır’ın başkenti Kahire’ye vardı.

Siyaset Haberleri

İsrail ordusu: "Hamas lideri Yahya Sinwar’ın ölmüş olma ihtimali araştırılıyor"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Kabine dönemimizde 166,5 ton uyuşturucu madde ele geçirildi”
Rus Bakan Yardımcısı Ryabkov: “İsrail’i İran’ın nükleer altyapısına saldırmayı bile düşünmemesi konusunda defalarca uyardık”
Patnos Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Değerli kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Denizli’de astsubaylar, 17 Ekim Astsubaylar Günü’nü kutladı
İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada "Gazze’deki operasyonlar sırasında 3 terörist ortadan kaldırıldı. Birinin Yahya Sinwar (Hamas lideri) olma ihtimali araştırılıyor. Bu aşamada kimlikler henüz doğrulanamıyor" de...
Bakan Güler, ABD’li mevkidaşı Austin ile ayaküstü görüştü
Bakan Tunç "Darbecilerin yazdığı bir anayasa ile Türkiye yüzyılına başlamak, bizim için bir yüzkarasıdır"
Bakan Güler, Brüksel’de DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Toplantısı’na katıldı
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Denizli-Aydın otoyolunun açılışına katıldı