Infortrend Technology’den sağlık sektörü için veri depolama çözümü

Infortrend Technology, EonStor GS depolama çözümü ile tıbbi radyoloji bilgi sistemi için kesintisiz hizmete destek verdiğini duyurdu.

Infortrend Technology, EonStor GS depolama çözümü ile tıbbi radyoloji bilgi sistemi için kesintisiz hizmete destek verdiğini duyurdu.

Kurumsal depolama sağlayıcı Infortrend Technology, hastane radyoloji bilgi sistemini (RIS) güçlendirerek kesintisiz operasyonlar sağlayan depolama çözümünün HA (high availability - yüksek kullanılabilirlik) hizmetini sunduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre HA hizmeti, yük devretme yedekliliği sağlayan aktif-aktif mimariye sahip ve hasta verileri, radyoloji görüntüleme, fatura bilgileri gibi görev açısından kritik veri depolamasında kullanılıyor. RIS, tıbbi görüntüleme verilerini depolamak ve yönetmek için kullanılan bir yazılım sistemi. Radyoloji iş akışını hızlandırmak üzere hastane bilgi sistemlerini (HIS) ve resim arşivleme ve iletişim sistemini (PACS) tamamlar. Depolama çözümünün bir parçası olan HA hizmeti, veri depolama kesintisi olmadan tam RIS görüntüleme işlemini sağlamak için istikrarlı ve sürekli bir iş akışı sunmada kritik öneme sahip. Bunun temel nedeni, doktorların hasta verilerine her an erişerek danışmanlık veya ameliyat sırasında doğru bir gerçek zamanlı tanı koymalarını sağlamasıdır.

Ürün Planlama Kıdemli Direktörü Frank Lee, "HA hizmeti kesintisiz elektronik tıbbi hizmetler sağlayarak RIS'i tamamlarken, tıbbi kuruluşlar ve hastalar için kazan-kazan durumu oluşturur" dedi.

Teknoloji Haberleri

BEUN B-Dispate, TEKNOFEST’te adını ilk üçe yazdırdı
İlk defa düzenlenen insansız deniz aracı yarışması otonom sürüşleriyle tamamlandı
Adana Havalimanı’nda TEKNOFEST hazırlıkları sürüyor
TEKNOFEST Drone Şampiyonası Mersin’de başladı
Uzmanından ikinci el telefon alacaklara tavsiyeler: "e-Devlet üzerinden IMEI sorgusu yapılmalı"
Selçuk Bayraktar, insansız deniz aracı yarışmacılarıyla bir araya geldi
Gençlerden Selçuk Bayraktar’a yoğun ilgi
İzmir’de lise öğrencilerinin yaptığı 45 proje sergilendi
Selçuk Bayraktar: "Savunma sanayimizdeki yüzde 85 oranında dış bağımlılık yüzde 20’lere düştü"
İnsansız deniz araçları dereceye girmek için mücadele etti