İftar çadırında her gün yüzlerce kişi iftar açıyor

Malatya Belediyesi iftar çadırında her gün yüzlerce kişi iftar açıyor.

MALATYA  - Ayrıca iftar çadırının manevi havasını solumak isteyen Malatyalı iş adamları, siyasiler ve bürokratlarda iftar çadırında Esenlik tarafından misafir ediliyor.
Dün iftar çadırında Esenlik eski Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şube Temsilcisi Selim Budak, Kavuklar Şirketler Grubu'nu temsilen İlhan Kavuk iftar açtı. İftar çadırında misafirleri Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz karşıladı.

Boyraz, “İftar çadırında hep birlikte aynı anda bin 500 kişi iftarını yapıyor. Herkes aynı yemeği yiyor, hep birlikte dualar ediliyor. Maneviyatın zirvesini birlikte yaşıyoruz. Yeni Camii meydanında bu yıl organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz iftar çadırında her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyoruz. Esenlik personellerimiz ve birim müdürlerimiz Ramazan ayı boyunca burada görevli, iftarlarını burada açıyor. Bir sorun ve sıkıntı yaşamadan misafirlerimizi ağırlıyoruz.

Sorumluluğu ve maneviyatı büyük bir görev yerine getiriyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirirken bizlere yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Esenlik yerine getirdiği sosyal sorumluluk ile kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincini pekiştirmektedir" dedi.
Bu arada Malatyalılar iftar saatini beklerken Malatya İl Müftülüğü'nden gelen vaizlerin Kur'an ziyafeti ve yapılan sohbetler, Ramazan'ın güzelliğini daha da anlamlandırıyor

Ramazan 2015 Haberleri