Huzurevi’nde kalan büyüklerimiz devletimizin misafirleridir

Malatya Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek Huzurevi sakinlerinin iftar sofrasına konuk oldu.

MALATYA GÜNCEL - Vali Şahin, dün akşam Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek Huzurevi sakinlerinin iftar sofrasına konuk oldu.

Vali Şahin, eşi Şeyma Şahin ile birlikte Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Malatya Huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Şahin, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek “Millet olarak hepimiz bu mübarek ayda halkımızla, eş ve dostlarımızla iftar sofralarımızı paylaşarak güzel bir kardeşlik örneği sergiliyoruz. Siz değerli büyüklerimiz de bu güzelliğe başka anlam katıyorsunuz. Bugün burada bu iftar sofrasını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Vali Şahin, Huzurevi’nde kalan büyüklerimiz devletimizin misafirleridir, kendilerinin bakımları ve ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanmakta, bizlerin başlıca görevi de burada kalan değerli büyüklerimizin huzurunu ve refahını sağlamaktır, şeklinde konuştu.

İftar sonrası eşi Şeyma Şahin ile birlikte Huzurevi sakinleri ve yetkililerle bol bol sohbet eden Vali Şahin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Ramazan 2015 Haberleri