Huawei, yeni ’Xinghe Akıllı Ağ’ teklifini duyurdu

Huawei Connect 2024’te, Huawei Veri İletişimi Ürün Grubu Başkanı Leon Wang, ’Xinghe Akıllı Ağ, Endüstriyel Zekayı Güçlendirin’ temalı zirvede dünya çapında 20’den fazla yeni Xinghe Akıllı Ağ teklifini duyurdu.Yapay zeka teknolojil...

Huawei Connect 2024’te, Huawei Veri İletişimi Ürün Grubu Başkanı Leon Wang, ’Xinghe Akıllı Ağ, Endüstriyel Zekayı Güçlendirin’ temalı zirvede dünya çapında 20’den fazla yeni Xinghe Akıllı Ağ teklifini duyurdu.

Yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte dünya dijital dönüşümden akıllı dönüşüme doğru ilerliyor. Tüm sektörler, sürücüsüz otomobiller, akıllı teşhis ve tedavi ile akıllı tren denetimi gibi yeni kullanım alanları oluşturmak için yapay zeka teknolojilerini hızla benimsiyor. Yapılan açıklamaya göre; Huawei Connect 2024’te, Huawei Veri İletişimi Ürün Grubu Başkanı Leon Wang, ’Xinghe Akıllı Ağ, Endüstriyel Zekayı Güçlendirin’ temalı zirvede dünya çapında 20’den fazla yeni Xinghe Akıllı Ağ teklifini duyurdu.

Huawei, müşterilerin akıllı gelişim fırsatlarını yakalamalarına, yeni akıllı ağ altyapısı oluşturmalarına ve akıllı çağda akıllı üretkenliği en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için Xinghe Akıllı Ağ tekliflerini sürekli olarak yükseltiyor.

Ekonomi Haberleri

Bafra Ovası’nda Çeltik Hasat Şenliği: 165 bin ton rekolte beklentisi
Sincan Belediyesi kendi mobilyasını üretiyor
Şeker pancarında 2024 yılı alım fiyatı ton başına 2 bin 375 lira olarak belirlendi
Denizli OSB’de KOSGEB destekleri anlatıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı: "Türkşeker tarafından 2024 yılı şeker pancarı alım fiyatı kota tamamlama primi ile birlikte ton başına 2 bin 375 lira olarak belirlenmiştir."
Cevdet Yılmaz: “2025’in ortalarında enflasyondan bugünkü kadar bahsetmeyeceğiz”
TTSO Başkanı Coşkun, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüştü
Güvenli ödeme sistemi 27 Eylül Cuma günü zorunlu hale geliyor
Tunceli’de, 2024 yılının ahisi belli oldu
Food Point Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı