Hizmetlerimize halkımız destek verdi, biz gerçekleştirdik

Kumluca Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, seçim çalışmalarını Sarıkavak Mahallesi'nde düzenlediği toplantıyla sürdürdü

ANTALYA (AA) - AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, bugüne kadar Kumluca'da yapılan tüm hizmetleri halkla gerçekleştirdiklerini, bundan sonra da hizmetleri halkla yapacaklarını söyledi.

Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında Sarıkavak Mahallesi’nde toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Çetinkaya, 15 yıl önce yerel önderlik sloganıyla yola çıktıklarında, tüm hizmetleri halkla gerçekleştireceklerini söylediklerini ve aradan geçen zamanda tüm hizmetleri halkın istekleri ve ihtiyaçlarına göre ele alarak yaptıklarını söyledi.

Yapılan hizmetlerdeki başarının altında hizmetleri halkın sahiplenmesinin yattığını ifade eden Çetinkaya, "Hizmetlerimize halkımız destek verdi, biz gerçekleştirdik. Yaptığımız hizmetler sadece halkımızın değil, Avrupa'nın da takdirini kazandı. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz festivallerimize gönül verdiniz, sahip çıktınız. Sizlerin yapılan hizmetlere destek vermeniz, hizmetlerimizi sahiplenmeniz ilçeye sahip çıkmanızdan, yaşadığınız toprağa sahip çıkmanızdan kaynaklanıyor" dedi.

30 Mart'tan itibaren sınırların değişeceğini ve köylerin mahalle olacağını hatırlatan Çetinkaya, seçimlerde Kumluca'da kendisi, Antalya'da ise Menderes Türel'in kazanmasıyla güzel hizmetlere imza atmayı planladıklarını kaydetti.

Çetinkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yıllarca köylerimize yeterince hizmet götürülmedi. Artık şehir merkezinde olan tüm hizmetler, köylerimizde de olacak. Köylerdeki vatandaşlarımız, şehir merkezindeki hizmetleri aynı kalitede alacaklar. Biz buna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Buna sizde inanın ve 30 Mart'ta inandığınız şekilde tercihinizi kullanın. Bizim bu seçimdeki sloganımız 'Daima millet, daima hizmet' olmuştur."

Konuşmasının sonunda Sarıkavak Mahallesi sakinleri adına, Çetinkaya'ya mahalleye yaptığı hizmetler dolayısıyla plaket verildi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri