Hızla sokağa giren otomobil ortalığı yıkıp geçti

İzmir’in Konak ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobilin rampa aşağı merdivenli bir sokağa hızla girmesi sonucu meydana gelen kazada park halindeki bir otomobil bile çevredeki binalar zarar gördü.Olay bu sabah Piri Reis Mahalle...

İzmir’in Konak ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobilin rampa aşağı merdivenli bir sokağa hızla girmesi sonucu meydana gelen kazada park halindeki bir otomobil bile çevredeki binalar zarar gördü.
Olay bu sabah Piri Reis Mahallesi 249 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayberk T. isimli sürücünün kullandığı 35 UGD 96 plakalı Fiat Punto marka otomobil, bir bölümü merdivenli olan sokaktan rampa aşağı inerek park halindeki 34 KHJ 646 plakalı bir otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürüklenen araçlar merdivenli bölüme düştü. Kazada, merdiven tutamakları ve çevredeki bazı binaların duvarı hasar gördü.
Kaza anı çevredeki binaların güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kazada yaralanan sürücü Ayberk T., Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Yaraların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yapılan kontrolde sürücünün, 2.68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücünün sözlü ifadesinde, bir motosikletlinin kendisine sağa çekmesini söyleyip agresif hareketler sergilemesi üzerine korkup kaçtığını, panikle kaçarken fark etmediği merdivenli bölüme düştüğünü söyledi.
Polisin kaza ile ilgili tahkikatı sürüyor.

Asayiş Haberleri

Ukrayna’da eğlence mekanlarına baskın: Askerlik çağındaki erkekler gözaltına alındı
Aksaray’da iş yerinde 11 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi
Ordu’da yolculara emniyet kemeri uygulaması yapıldı
Ordu’da 7 gündür kayıp yabancı uyruklu kadın ölü bulundu
Batman’da 20 saniyede düz kontak yaparak araç çalan 4 zanlı tutuklandı
Gaziantep’te otoyol jandarması 22 araçla göreve başladı
Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlere ait sığınaklar ve mühimmat ele geçirildi
Sinop’ta okul servislerine denetim
Yolu şaşırınca beline sardığı esrar ile yakalandı
Çanakkale’de narkotik operasyonunda gözaltı sayısı 27’ye çıktı