Hizbullah’tan İsrailli sivillere uyarı: “Can güvenliğiniz için askeri birliklerden uzak durun”

İsrail ordusunun yerleşimcilerin evlerini üs olarak kullandığını açıklayan Hizbullah, sivillere 'hayatlarınızı korumak için askeri birliklerin yakınında bulunmayın' uyarısı yaptı.İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları sürerken, Hizbull...

İsrail ordusunun yerleşimcilerin evlerini üs olarak kullandığını açıklayan Hizbullah, sivillere "hayatlarınızı korumak için askeri birliklerin yakınında bulunmayın" uyarısı yaptı.
İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları sürerken, Hizbullah’tan İsrailli sivillere uyarı geldi. Hizbullah’tan yapılan açıklamada, İsrail ordusunun ülkenin kuzeyindeki yerleşimcilerin evlerini askeri amaçlarla kullandığı belirtilerek, İsrail ordusunun Hayfa, Tiberya, Akka gibi işgal altındaki büyük şehirlerdeki mahallelerde askeri üslerinin bulunduğu kaydedildi. Askeri birliklerin yakınında bulunmanın siviller için risk oluşturduğu ifade edilen açıklamada, “İsraillileri hayatlarını korumak için bu askeri birliklerin yakınında bulunmamaları konusunda uyarıyoruz” denildi.

Türkiye Haberleri

BM Genel Sekreteri Guterres’i “istenmeyen kişi” ilan eden İsrail’e 104 ülkeden ortak kınama
İrlanda Başbakanı Harris’ten İsrail’in UNIFIL saldırılarına tepki
Salih Baba Yurt Müdürlüğü’nden anlamlı dünya kız çocukları günü etkinliği
Tercan’da havalar soğudu sobalar satışa çıkarıldı
Nikaragua hükümeti İsrail ile diplomatik ilişkilerini kestiğini duyurdu
İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları sürüyor: 7 kişi daha hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı
İsrail Jabalia mülteci mülteci kampına saldırdı: En az 20 ölü
Erzincan’a 1500 başlık besi çiftliği
Mütareke ve barışın kalbi Mudanya’da attı
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay: “Anayasa değişikliğine hiç kimsenin ihtiyacı yoksa işçinin, işsizin, kadının, çocuğun ihtiyacı var"