Hırsızlığın böylesi pes dedirtti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir iş yerinin önünde bulunan paleti çalmaya gelen 2 genç, dikkat çekmemek için halay çekti.Siverek Bağlar Mahallesi’nde gece yarısı yaşanan ilginç hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntü...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir iş yerinin önünde bulunan paleti çalmaya gelen 2 genç, dikkat çekmemek için halay çekti.
Siverek Bağlar Mahallesi’nde gece yarısı yaşanan ilginç hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerle hem izleyenleri güldürdü hem de şaşırttı.
Siverek’te 2 genç, bir iş yerinin önünde bulunan paleti çalmak için yoğun çaba sarf etti. Dikkat çekmemek için paletin önünde halay çeken, ilginç hareketler yapan gençlerin o anları bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Güvenlik kameralarındaki görüntülerde, gençlerin paleti almak için yolda yürüyen araçlardan kaçındıkları dikkat çekiyor. Geçen arabaların dikkatini çekmemek için önce halay çekmeye, ardından oturarak çeşitli hareketler yapmaya çalışan gençler, uzun bir bekleyişin ardından uygun anı yakalıyor. Yoldan geçen araçların olmadığı bir anı değerlendiren gençler, paleti kaparak hızla yolun karşısına geçerek gözden kayboluyor.

Hırsızlığın böylesi pes dedirttiHırsızlığın böylesi pes dedirtti

Asayiş Haberleri

Zeytin bahçelerine jandarma koruması
Motosikletle yarış yapan şahıslar yakalandı
Dalaman orman yangını kontrol altına alındı
Vatandaşın çelmesi yakalattı
Adıyaman’da, 18 kişiye uyuşturucudan işlem yapıldı
Gündüz vakti otomobili kurşunladılar
Zeytinburnu’ndaki feci kazada otomobil, park halindeki kamyonete çarptı: 1 ölü
Virajı alamayan tırda yüklü malzemeler yola saçıldı
Kastamonu’da binlerce doldurulmuş makaron ele geçirildi
15 Temmuz gazisi ve eski Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan: "Fetullah Gülen’in gömülecek bir yeri bile yok, keşke Türk adaleti önünde hesap verseydi"