Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet

AK Parti Bandırma Belediye Başkan adayı Recep Şekerci: ''AK Parti iktidarında yıllarca ihmal edilen sorunların üzerine kararlılıkla gidilerek, önemli düzenlemeler hayata geçirilmiştir.''

BALIKESİR (AA) - AK Parti Bandırma Belediye Başkan adayı Recep Şekerci,  ''AK Parti iktidarında yıllarca ihmal edilen sorunların üzerine kararlılıkla gidilerek, önemli düzenlemeler hayata geçirilmiştir.'' dedi.

Şekerci, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Bandırma Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr.Dr Serdar Yazıcı'yı ziyaret edip, hastanede çalışan doktorlara karanfil hediye etti.

İktidar döneminde herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmet felsefesiyle reform niteliğinde düzenlemelerin yapıldığını savunan Şekerci, ''AK Parti iktidarında yıllarca ihmal edilen sorunların üzerine kararlılıkla gidilerek, önemli düzenlemeler hayata geçirilmiştir. Sağlık sisteminin çağın ihtiyaçlarına göre şekillendirilmesi için Sağlıkta Dönüşüm Programı uygulamaya konulmuştur. Bu kapsamda sağlık alanında hizmet veren tüm kurum ve kuruluşların  tek çatı altında toplanması bugüne kadar hiç kimsenin başaramadığı önemli bir reformdur'' dedi.

Ülke genelinde hastanelerin ve sağlık kuruluşlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için büyük yatırımlar gerçekleştirildiğini belirten Şekerci, ''Gerek ülkemizde gerekse ilçemizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir'' ifadesini kullandı.

 

Yerel Seçim 2014 Haberleri