"Herkes Kocama Benziyor" İstanbul ve Ankara’da

Tuvaletçilik yapan Ayten’in öyküsünü sahneye taşıyan 'Herkes Kocama Benziyor' oyunu, 21 Şubat Çarşamba günü İstanbul Fişekhane’de, 28 Şubat tarihinde ise Ankara Cermodern’de izleyiciyle buluşuyor. Pınar Güntürk’e ödül kazandıran oyunun bil...

Tuvaletçilik yapan Ayten’in öyküsünü sahneye taşıyan "Herkes Kocama Benziyor" oyunu, 21 Şubat Çarşamba günü İstanbul Fişekhane’de, 28 Şubat tarihinde ise Ankara Cermodern’de izleyiciyle buluşuyor. Pınar Güntürk’e ödül kazandıran oyunun biletleri Biletinial’da satışa sunuldu.
Pınar Güntürk’ün çarpıcı performansıyla dikkat çeken "Herkes Kocama Benziyor", bir pavyonda tuvaletçilik yapan Ayten’in kimi zaman neşeli kimi zaman hüzünlü hikayesine odaklanıyor. 21 Şubat’ta İstanbul Fişekhane, 28 Şubat’ta da Ankara Cermodern’de izleyici ile buluşacak oyunun biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.
Pınar Güntürk’e Afife Tiyatro Ödülleri’nde "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Ödülü"nü, Direklerarası Tiyatro Ödülleri’nde de "Tek Kişilik Performans" kategorisinde başarı getiren oyun, bir kadının kendini var etme mücadelesini, kavgalarını, heveslerini, öfkelerini ve dönüşümünü aktarıyor.

Kültür Haberleri

Altın Portakal kapsamındaki Sinema Çalıştayı başladı
Gomidas memleketi Kütahya’da ilk kez anılacak
Alaşehir Kızılay’dan öğrencilere tanıtım turu
İstanbul’da ressamdan anlamlı proje: Savaşta yaşamını yitiren çocukları ve savaş temasını yastıklara çizecek
Ahmet Kutsi Tecer Kültür Evi genç, yaşlı, yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlıyor
Türkan Şoray: "Dünyada savaşlar bitsin"
“Evcilik” filminin prömiyeri Antalya’da yapıldı
’Savrulan Zaman’ filminin prömiyeri Antalya’da yapıldı
Manisa tarihi için büyük işbirliği
Sungurlu’da coğrafi işaret potansiyeline sahip ürünler tespit edilecek