Hemşehrilerimiz, ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunun farkında

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir'in belde belediye başkanları ile bir araya geldi

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir ilçesine bağlı beldelerin belediye başkanları ile bir araya geldi.

Akış, yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile 30 Mart'ta sonra kapanacak belde belediyelerinin belediye başkanları ile kahvaltıda buluştu.

Göl kıyısındaki bir restoranda belde belediye başkanları ile biraraya gelen Akış, bu zamana kadar her türlü zorluğa rağmen fedakarca çalışan belde belediye başkanlarını göstermiş olduğu gayretlerinden ötürü kutladı. Belediye başkanlarının bölgeye yaptıkları hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağını vurgulayan Akış, "İnşallah bundan sonraki süreçte de sahip oldukları bilgi, birikim ve tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz."dedi. 

Türkiye'nin çıkarlarını el üstünde tuttuklarını dile etiren Akış, Yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile mahalleye dönüşecek beldelere daha hızlı ve kaliteli hizmetlerin geleceğini söyledi.

Yeni süreçte de şimdiye kadar olduğu gibi bu memlekete hizmet etme yolunda birlik ve beraberliklerini koruyacaklarını anlatan Akış, Beyşehir'in tüm belde ve köyleriyle bir bütün olduğunu, Konya Büyükşehir Belediyesinin imkanlarının da devreye girmesi ile ilçenin gerekli yatırımları alarak hak ettiği yere geleceğini, bölgenin doğal ve tarihi zenginlikleri ile bir cazibe merkezi haline dönüşeceğini  belirtti.

Akış, "Hemşehrilerimiz, ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunun farkında. İnanıyorum ki, oynanan bu oyunu halkımız 30 Mart yerel seçimlerinde kullanacakları oylarla bozacak. Beyşehir'i bölgemizde rekor sayılabilecek bir oy oranına taşıyacaktır" dedi.

Yerel Seçim 2014 Haberleri