Hekimhan'da Hasan Basri Doğan Aday Adayı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Hekimhan İl Teşkilatı'na Hekimhan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu İşadamı Makine Mühendisi Hasan Basri Doğan yaptı.

MALATYA - Cahid Çavdar - Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Hekimhan İl Teşkilatı'na Hekimhan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu İşadamı Makine Mühendisi Hasan Basri Doğan yaptı.

Hekimhan Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıklayan ve başvuru dosyasını İlçe Başkanı İhsan Sarıtaş’a veren İşadamı Hasan Basri Doğan burada gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bizim siyasi hayatımız burada, memleketimiz Hekimhan’da başladı. Bizi yetiştiren siyasi akıl; öncelikle bize özgüven verdi. Evet, 'inanıyorsan üstünsün' dedi. Bu inancın verdiği güçle milletin huzuru ve refahı için çalışmaya var mısın dedi? Ve biz de varız dedik. Çünkü bu milletin vicdanında biz hep vardık. Hekimhan’da geçen 41 yılımızın 20 yılını Hekimhanımıza, Hekimhan’ın değerli halkına hizmete adadık. Oylarımızı yüzde 50'den 55’lere 60’lara çıkartmak için var gücümüzle çalışacak ve nihayetinde Hekimhanımıza yine AK Parti belediyeciliğin yepyeni bir boyutunu yaşatacağız. Ne CHP, ne MHP ne de diğer partiler. Herkes biliyor ki bir AK Partilinin alternatifi yine bir AK Partilidir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugün Hekimhan’da yeni şeyler söylemenin zamanıdır. Bugün Hekimhan’a yapılan güzel hizmetlerin taçlandırılmasının zamanıdır. Bugün Hekimhan’a yeni hedefler koymanın zamanıdır. Tüm bunlar için biz varız."

İlçe Başkanı resmi başvuru dosyasını aldıktan sonra Doğan’a başarılar diledi. Program partililerin kutlamaları ile son buldu.

Yerel Seçim 2014 Haberleri