Hayvancılığa önemli desteklemeler devam edecektir

MALATYA - AK Parti Malatya milletvekili adayı Cemal Akın, AK Parti iktidarında, daha önce hiç verilmeyen büyük bir desteğin sağlandığını söyledi.

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYI AKIN: ''AK PARTİ İKTİDARINDA HAYVANCILIĞA DAHA ÖNCE HİÇ VERİLMEYEN MUAZZAM DESTEKLER VERİLMİŞTİR''
Akın, Malatya ili Damızlık koyun keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın'ı ziyaret etti.
Tarım ve hayvancılığa önemli destekler sağlandığını ileri süren Cemal Akın, kendisinin de küçük ve büyükbaş hayvan üretimi yapan bir aileden geldiğini dile getirdi.
Akın, ''AK Parti iktidarında, hayvancılığa daha önce hiç verilmeyen muazzam destekler verilmiştir. Bu desteklemeler tabi ki devam edecektir. Gerek küçükbaş hayvancılığa, gerek büyükbaş hayvancılığa önemli desteklemeler devam edecektir. Tabi bizler de, milletvekili olarak, kanun olarak aksayan düzenlemeleri yeniden tanzim etmek ve düzeltmek yeni yasalar çıkarmak için gerekli çalışmaları yapacağız, Özel de Malatya çiftçilerine, genelde Türkiye çiftçilerine tüm yetiştiricilerimize, dünya standartlarına üretimlerini yükselteme noktasında her türlü emeği vereceğiz'' dedi.

iha_20110609_133430.20110609200854.jpg
Malatya ili Damızlık koyun keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın da, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye başkanlığı döneminde Cemal Akın ile birlikte çalıştıklarını, yetiştirici bir aileden gelmesi nedeniyle kendisinden hayvancılık konusunda destek beklediklerini kaydetti.

Yerel Seçim 2014 Haberleri