Hatırla Sevgili ekibi Malatya'ya geliyor

İdamlarının 36. yılında Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın anılacağı etkinliğe Hatırla Sevgili dizisinin ekibi de katılıyor.

6 Mayıs 1972 yılında idam edilen gençlik hareketinin önderlerinden Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın ölüm yıldönümünde Malatya'da düzenlenecek etkinlikte, Denizler'in arkadaşları ve “Hatırla Sevgili” dizisinin ekibi biraraya geliyor.

Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ın idamının 36. yılı nedeniyle Emek Partisi (EMEP) Malatya İl Örgütü'nce “68'in Coşkusuyla Antiemperyalist Gençlik Şöleni” düzenleniyor. Denizler'in arkadaşı ve EMEP yöneticisi Mustafa Yalçıner'in de katılacağı etkinlikte, 68 Gençlik Hareketi'ni konu alan televizyon dizisi “Hatırla Sevgili”nin ekibi de yer alacak.

Ferhat Tunç'un da bir konser ile renklendireceği şölen, 9 Mayıs 2008 Cuma günü saat 18.30'da Melekoğulları Düğün Salonunda yapılacak. Şölenin biletleri Emek Partisi, Melekoğulları Düğün Salonu, Eser Giyim, Eylül Kitapevi, Munzur Cafe, Metropol Pastanesi ve Pir Sultan Abdal Derneği'nden temin edilebilir.(Yenigün)

Sinema Haberleri

‘Testere’ Ödüle Doymuyor