Hatice Akbaş, Paris Olimpiyat Oyunları’nda gümüş madalya kazandı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda milli boksör Hatice Akbaş, kadınlar 54 kilo finalinde Çinli Yuan Chang’a mağlup olarak gümüş madalya kazandı.Fenerbahçeli milli boksör Hatice Akbaş, Paris Olimpiyat Oyunları kadınlar 54 kilo final müca...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda milli boksör Hatice Akbaş, kadınlar 54 kilo finalinde Çinli Yuan Chang’a mağlup olarak gümüş madalya kazandı.
Fenerbahçeli milli boksör Hatice Akbaş, Paris Olimpiyat Oyunları kadınlar 54 kilo final mücadelesinde Çinli rakibi Yuan Chang ile karşı karşıya geldi. Rakibine mağlup olan Akbaş, ilk kez katıldığı olimpiyatları gümüş madalya ile tamamladı. 23 yaşındaki boksör son 32 turunda Büyük Britanyalı Charley Davison’u 3-2, son 16 turunda Avustralyalı Tiana Echegaray’ı ve çeyrek finalde Moğol Enkhjargal Munguntsetseg’i 5-0 yenerek yarı finale yükselmiş, yarı finalde de Güney Koreli Aeji Im’i 3-2 ile geçerek adını finale yazdırmıştı. İlk kez katıldığı olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Akbaş, Türkiye’ye de 5. madalyasını getirdi.

Spor Haberleri

EuroCup: Beşiktaş: 87 - Hapoel Tel Aviv: 101
Fethiyespor tur atladı
Galatasaray, CEV Challenge Kupası’na galibiyetle başladı
Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi
Hakem Gelişim Direktörü Dr. Vitor Melo Pereira görevine başladı
Mesut Toros, Aliağa Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü oldu
FIBA Şampiyonlar Ligi: Galatasaray: 75 - CEZ Nymburk: 87
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Devler Ligi’ne mağlubiyetle başladı
Merih Demiral’ın heykelinin önünde eşi fotoğraf çektirdi
İzmir Spor Zirvesi’nde ‘Efsanelerle Futbol’ oturumu gerçekleştirildi