Hasan Tunç, ''bizim niyetimiz halistir''

MALATYA - MHP Malatya Milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, ''bizim niyetimiz halistir'' dedi.

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÜLKÜCÜ MEZARLARINI ZİYARET ETTİ -MİLLETVEKİLİ ADAYI TUNÇ: ''BİZİM NİYETİMİZ HALİSTİR''

Tunç, İl Başkanı Arif Yıldız ve diğer Malatya Milletvekili adayları ile birlikte Doğanşehir ilçesine giderek ülkücü şehitlerin mezarlarını ziyaret etti.
İlçe binasında partililere seslenen Tunç, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, şöyle dedi:
''Bizim niyetimiz halistir. Biz diyoruz ki, Allah kendi rızası için olmayan hiç bir işe bizi sokmasın, kendi rızası varsa, biz o işte olalım. Çocuk yaşımızdan itibaren hepimiz ülkücüyüz. Her ülkücü bu davanın bir bayrağıdır, lekesizdir, tertemizdir. Bu anlamda hiç birinin diğerinden bir farkı olmaz. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü için hep birlikte olalım.''
İl Başkanı Arif Yıldız da, milletvekili adaylarının hepsinin birinci sıradan aday gösterilecek kişiler olduğunu belirterek, ''Hepimizin gönlünde bir aslan yatar. Ama, buradaki aslanların hepsi bizim aslanlarımız. Hepsi birinci sıradan yer alacak kaliteli insanlar. Hepsi de bizim aslanımız. Onun için MHP şu anda çok önemlidir. Bu aslanlara sahip çıkmak ve bu aslanları özellikle meclise göndermek bizim elimizdedir. Bu seçim Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli bir seçim'' diye konuştu.
Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi ise, bu seçimde ülkücü camiaya büyük görev düştüğünü dile getirerek, ilçede kapı kapı dolaşıp partilerine oy toplayacaklarını savundu.
Ülkücü mezarlarını da ziyaret eden Tunç ve beraberindekiler, daha sonra Polat beldesi ve Akçadağ ilçesinde de ziyaretlerde bulundu.

 

Yerel Seçim 2014 Haberleri