Hamas yetkilisi Marzouk’tan Rusya’dan şaşırtan istek: “Abbas’ı koalisyon hükümeti için teşvik edin”

Hamas’ın üst düzey yetkilisi Musa Ebu Marzouk, Rusya’dan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı savaş sonrası koalisyon hükümeti müzakerelerine başlaması için teşvik etmelerini istediğini söyledi.Hamas’ın üst düzey yetkilisi Musa Ebu M...

Hamas’ın üst düzey yetkilisi Musa Ebu Marzouk, Rusya’dan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı savaş sonrası koalisyon hükümeti müzakerelerine başlaması için teşvik etmelerini istediğini söyledi.
Hamas’ın üst düzey yetkilisi Musa Ebu Marzouk, Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Bogdanov ile Moskova’da bir araya geldi. Marzouk görüşmeye ilişkin, “Filistin ulusal birliği ve savaştan sonra Gazze Şeridi’ni yönetecek bir hükümetin kurulmasıyla ilgili konuları ele aldık” dedi.
Marzuk, Rusya’dan Kazan’daki BRICS Zirvesi’ne katılan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı savaş sonrası Gazze için koalisyon hükümeti müzakerelerine başlaması konusunda teşvik etmelerini istediğini söyledi.

Siyaset Haberleri

Aliyev ile Paşinyan, Rusya’da barış sürecini görüştü
Göç İdaresi Başkanlığı: "Bugüne kadar hiçbir Uygur Türkü Çin’e gönderilmemiştir"
Diyarbakır anneleri TUSAŞ saldırısı nedeniyle PKK’yı lanetledi
Aliyev: “İklim değişikliği, küresel güvenlik, hukukun üstünlüğü, karşılıklı saygı gibi konularda ortak anlayışa ulaşmak için çabalarımızı sürdüreceğiz””
İstanbul’da düzenlenen SAHA EXPO Fuarı’nda TUSAŞ standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Savunma sanayimizi hedef alan saldırı muradına eremeyecek. Gurur duyduğumuz savunma sanayii firmalarımızla ü...
ABD’de başkanlık yarışı: Trump, Harris’in 2 puan önünde
CHP lideri Özel: "(TUSAŞ’a saldırı) Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığı, istikamet vermeye çalışıldığı ve siyasete yön verilmeye çalışıldığı bir durumdur"
Hamas’tan “General Plan” uyarısı: “Gazze’de yıkıcı sonuçlar doğuracak”
TUSAŞ’a yönelik terör saldırısında yaralanan Murat Solmaz’a CHP Lideri Özel’den "Geçmiş olsun" ziyareti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan TUSAŞ’ta "milli birlik" mesajı