Hamas lideri Sinwar’dan Husi liderine mektup: “Sizinle ortak çabalarımız düşmanı yenilgiye uğratacaktır”

Hamas lideri Yahya Sinvar, Yemen’deki Husilerin lideri Abdul Malik el-Huti’ye yazdığı mektupta, “Sizinle ve Lübnan ile Irak’taki gruplarla ortak çabalarımız bu düşmanı kıracak ve yenilgiye uğratacaktır” dedi.Hamas lideri Yahya Sinvar,...

Hamas lideri Yahya Sinvar, Yemen’deki Husilerin lideri Abdul Malik el-Huti’ye yazdığı mektupta, “Sizinle ve Lübnan ile Irak’taki gruplarla ortak çabalarımız bu düşmanı kıracak ve yenilgiye uğratacaktır” dedi.
Hamas lideri Yahya Sinvar, Yemen’deki Husilerin lideri Abdul Malik el-Huti’ye mektup yazdı. Mektubunda Hamas’ın İsrail’e karşı uzun süreli savaşa hazır olduğunu belirten Sinwar, “Kendimizi düşmanın siyasi iradesini kıracak uzun bir yıpratma savaşına hazırladık” dedi.
İsrail’e karşı eylemleri için Husi liderine teşekkür eden Sinwar, “Füzelerinizi tüm katmanları, savunma ve önleme sistemlerini aşarak düşman varlığının derinliklerine gönderme başarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Sizinle ve Lübnan ile Irak’taki gruplarla ortak çabalarımız bu düşmanı kıracak ve yenilgiye uğratacaktır” ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

İran’dan ABD ve İngiltere’nin Yemen’e yönelik saldırılarına kınama
Netanyahu’dan İran’a misilleme açıklaması: "İsrail’in saldırılara karşılık verme hakkı vardır ve bunu yapacağız”
Türkiye ile Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti arasında anlaşma
Karaağaçlı Teknik Spor’dan Başkan Durbay’a pankartlı destek
Selendi MHP Kadın Kolları Başkanı Akcan istifa etti
Ağrı’da AK Parti’de devir teslim töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor"
Tunceli Barosu, yeni başkanını seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Hamas ve Hizbullah sadece bir bahanedir. İsrail, işgal ve istila politikası için her gün bahane üretiyor"
CHP Genel Başkanı Özel: "Bahçeli’yle DEM’in el sıkışması Türkiye’de tansiyonu düşürür"