Halkımızın layık olan kişileri seçeceğine inanıyoruz

CHP’den Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olan Hulisi Porgalı seçim çalışmalarına devam ediyor. Porgalı çalışmaları kapsamında Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan’ı ziyaret ederek projelerini anlattı.

MALATYA - CHP’den Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olan Hulisi Porgalı seçim çalışmalarına devam ediyor. Porgalı çalışmaları kapsamında Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan’ı ziyaret ederek projelerini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan’ı ziyaret etti.

Kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Porgalı, Cem Vakfı’nın Malatya’da önemli bir yere sahip olduğunu ve insanları birleştirici bir vakıf olduğunu ifade etti.

CHP’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirten Porgalı, “Biz hizmete talip olduk. Halkımızın teveccühü bunu gösterecek. Bizler hizmet için varız, hizmet için yaşıyoruz. Hizmeti Malatya’nın batıya açılan penceresinden Yeşilyurt’a götüreceğiz. Donamımıza güveniyoruz. Bu işin altından kalkacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ise seçimleri bayrak yarışına benzettiğini ifade ederek, “Bir bayrağın el değiştirmesi de sonuçta bir hizmet kapısıdır. Halkımızın layık olan kişileri seçeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2014 Haberleri