Halka daha iyi hizmet edeceğiz

CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın Pınarbaşı beldesinde halka hitap etti

ADIYAMAN (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Çelikhan ilçesine bağlı Pınarbaşı beldesinde partililerle bir araya geldi.

Karayalçın, beraberinde CHP İl Başkanı Bilal Doğan, CHP İlçe Başkanı Kamber Sucu ve çok sayıda partiliyle beraber geldiği Pınarbaşı beldesinde, belediye başkan adayı Mahmut Alan için vatandaşlardan destek istedi.

Karayalçın, burada yaptığı konuşmada, Pınarbaşı'nda çok sayıda dostu olduğunu ve Pınarbaşı'nın CHP'li belediye başkanı tarafından yönetilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Belediyelerin işinin sadece alt yapı yapmak olmadığını vurgulayan Karayalçın, şunları kaydetti:

"Pınarbaşı beldemizin gelirinin tütün olduğunu biliyorum. İl başkanımızın da değindiği sorunun çözülebilmesi için CHP'nin iktidarı gelmesi şart. 30 Mart'da yapılacak yerel seçimlerde, CHP adayı Mahmut Alan'ı hep birlikte destekleyelim. Alan'ın kazanması demek benim kazanmam demektir. Ankara, İstanbul adayımızın kazanması demektir. Pınarbaşı halkının 30 Mart'da en iyi kararı vereceğine inanıyorum."

CHP İl Başkanı Bilal Doğan ise CHP iktidarında Çelikhan ve Pınarbaşı'nın kanayan yarası olan tütün sorununu çözeceklerini ifade etti.

Pınarbaşı adayı Mahmut Alan'a destek isteyen Doğan, CHP'li belediyelerin halka daha iyi hizmet edeceğini iddia etti.

Yapılan konuşmaların ardından, Karayalçın ve beraberindekiler beldeden ayrıldı.

Yerel Seçim 2014 Haberleri