Hakkari’den Nevşehir’e “Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları” gezisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatları doğrultusunda, İçişleri Bakanlığının himayelerinde Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgelerinden daha önce ülkemizin tarihi ve kültürel yörelerini ziyaret etme imkânı bulamayan kadın ve genç k...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatları doğrultusunda, İçişleri Bakanlığının himayelerinde Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgelerinden daha önce ülkemizin tarihi ve kültürel yörelerini ziyaret etme imkânı bulamayan kadın ve genç kızlara yönelik “Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları” projesi başlatıldı.
Hakkari ve Nevşehir valiliklerinin işbirliğiyle düzenlenen “Hakkari’den Nevşehir’e Huzur ve Kardeşlik Buluşması” projesi kapsamında, Hakkari il merkezi ve ilçelerinden şehit ve gazi yakınları ile genç kızlardan oluşan 43 kişilik bir kafile Nevşehir’e hareket etti. Vali Yardımcısı Abdulkadir Işık tarafından uğurlanan grup, 3 gün sürecek Nevşehir ziyaretleri boyunca, Türkiye’nin eşsiz doğa harikası ve tarihi bölgelerinden biri olan Kapadokya’yı, Nevşehir’in kültürel zenginlikleri ile dolu ilçelerini keşfetme fırsatı bulacaklar.
Kapadokya’nın ünlü balonlarıyla görsel bir şölen sunan doğası ve tarihi dokusuyla tanınan bölge, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Hakkarili şehit ve gazi yakınları ile genç kızlar, projenin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine bu fırsatı sunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkürlerini bildirdiler.

Türkiye Haberleri

Başkan Dursun Mirza sahada çalışmaları inceledi
Araştırmacı Yazar Ertan Özyiğit: "İsrail’in Türkiye’ye saldırmasının imkanı yok"
Sultangazi’nin 2025 yılı mali bütçesi onaylandı
Silivri’de Yerli ve Milli Tohumluk Arpa Dağıtım Töreni düzenledi
İsrail saldırısında öldürülen İranlı General Nilfuruşan için cenaze töreni düzenlendi
Nazilli’de yol çalışmaları sürüyor
Başkan Büyükkılıç; 11 yıllık hatırayı Kitap Fuarı’nda yeniledi
Beyoğlu’nda polise saldıran zanlının annesi İHA’ya konuştu: “Gece evde nöbetleşe uyuyorduk”
Başkan Akın, kadın çiftçilerin yanında
Müzikle hayata tutunan Tatsiana’nın Belarus’tan Ataşehir’e uzanan hikayesi