Hakkari’de 50 personel ile çevre temizliği

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, 50 personel ile kentin değişik mahallelerinde temizlik çalışması başlattı.Belediye ekipleri, sabah saatlerinden itibaren yağışlı havaya rağmen Merzan Mahallesi Gulazüryan, Karşıyak...

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, 50 personel ile kentin değişik mahallelerinde temizlik çalışması başlattı.
Belediye ekipleri, sabah saatlerinden itibaren yağışlı havaya rağmen Merzan Mahallesi Gulazüryan, Karşıyaka Mahallesi çevresi, Kıran Mahallesi cezaevi karşısı ve kentin birçok noktasında çalışma başlattı. Yaklaşık 50 kişilik çevre temizlik ekibi, gruplar halında mahallelere dağılarak çöp, moloz ve kötü görünüm arz eden ağaç yapraklarını topladı. Çevre temizlik çalışmasında toplanan tonlarca çöp ve moloz iş makineleri ile il dışına çıkartıldı.
Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, kentin birçok noktasında 50 personel ile çevre temizliği başlattıklarını belirterek, çalışmaların devam ettiğini ifade ettiler.

Yaşam Haberleri

Adana’da orman yangını
Artvin’in Yusufeli ilçesi Tekkale köyünde kaya düşme vakaları korkuttu
Samsun’da etkili olan sağanak, akarsuları coşturdu
Ören’de kanalizasyonunun yüzde 74’ü tamamlandı
Palamut fiyatı düştü, vatandaş ilgi gösterdi
Sil baştan yenilenen Küpçüler Caddesi’ne renk katan dokunuş
Demir korkuluklara sıkışan kediyi itfaiye kurtardı
Siirt’in doğal güzellikleri ziyaretçilerini bekliyor
Kepez’den mahallelere aynı anda üç hizmet
Heyelan nedeniyle kayaların kapattığı yol ulaşıma açıldı