Hakkari-Çukurca karayoluna düşen çığlar ekipleri teyakkuza geçirdi

Çukurca karayoluna düşen çığlar ekipleri teyakkuza geçirdi. Gece mesaisi yapan ekipler kar kütlelerini kaldırmak için çalışmalarını sürdürdü.Meteorolojinin uyarıları sonrası Hakkari ve ilçelerinde etkili olan yoğun yağışlardan sonra ha...

Çukurca karayoluna düşen çığlar ekipleri teyakkuza geçirdi. Gece mesaisi yapan ekipler kar kütlelerini kaldırmak için çalışmalarını sürdürdü.
Meteorolojinin uyarıları sonrası Hakkari ve ilçelerinde etkili olan yoğun yağışlardan sonra hayat adeta durma noktası geldi. Dün başlayan sağanak yağışların etkisini artırmasıyla birçok mahalle, köy ve mezralarda olumsuzluklar kendini gösterdi. Yoğun yağışlardan dolayı dağdan inen kar kütleleri Hakkari ve Çukurca karayolunu trafiğe kapattı. Bunun üzerine harekete geçen karayolları ve İl Özel İdaresinin ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalarını akşam saatlerine kadar sürdüren ekipler, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına gece saatlerinde de mesai yaparak yola inen kar kütlelerini tamamen kaldırmak için çalışmalarını sürdürdü.
Öte yandan, 2 gündür etkisini gösteren yağışlar bölgede hayatı durma noktasına getirdi. Ekipler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşam Haberleri

Mevsimin ilk karı yağdı: Bin 725 rakımlı yayla kısmen beyaza büründü
Yaylada otlayan koyunlar kar altında kaldı
Muş’ta dolu yağışı etkili oldu
Ilgaz Dağı’na mevsimin ilk karı düştü
Bolu’dan kar manzaraları
Meteorolojiden Çankırı için zirai don uyarısı
Eskişehir’de hava sıcaklığı 0 dereceye kadar düşecek
Malazgirt’te yağmur ve dolu etkili oldu
Palandöken beyaza büründü
Kulp’ta aşırı yağış sonucu mahsur kalan şoför kurtarıldı