Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Türkiye’ye örnek ve...

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.
Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Türkiye’ye örnek ve öncü olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdik.Ziyarette yerel yönetimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine Kuvai Milliye şehrimiz Altıeylül adına Türk Bayrağımızı emanet ettik. Tekrardan Başkentimize hizmet edecek olan Mansur Başkanımı tebrik ediyor, misafirperverlikleri ve nezaketi için teşekkür ediyorum” dedi.
Mansur Başkandan Altıeylül’e ziyaret sözü
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise ziyaretleri için Başkan Şehirli’ye teşekkür etti. Yavaş, Altıeylül ilçesiyle kardeşlik bağları kuracağız diyerek; ilk fırsatta Altıeylül’e geleceklerinin sözünü verdi.

Siyaset Haberleri

Savunma Sanayii Destekleme Fonu kaynakları yeni düzenleme ile artırılacak
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ve Putin’den ilk görüşme
CHP Genel Başkanı Özel: "Türkiye’yi, Türkiye İttifakı kazanacak"
Bakan Göktaş, G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı’na katıldı
Çarşamba’ya 13 yeni araç takviyesi
Türkiye, NATO’nun Kosova’daki Barış Gücü komutasını İtalya’ya devretti
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Yeni bir dünyanın nasıl kurulacağı konusunda kafa yormalıyız, siyasi teklifleri ortaya koymalıyız"
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: "Sıfır araç tescilinde 3 bin lira, limiti 100 bin lira ve üzerinde olan kredi kartlarından yıllık 750 lira katkı payı alınacak."
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: "Savunma Sanayii Destekleme Fonuna katılma payı alınmasına ilişkin düzenleme yapıyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimse Türkiye ve Sırbistan’ın savunma sanayine yönelik ’neler olması gerekir’, bizim dışımızda belirlemeye kalkmasın”