Güzelyalı sahil düzenlemesi esnaf ve vatandaşı çileden çıkardı

Bursa’nın Mudanya ilçesi Güzelyalı Mahallesinde devam eden sahil düzenlemesi, esnafı ve vatandaşı çileden çıkardı. İnşaat sebebiyle biriken molozlar esnafı çileden çıkarırken, beton duvardan çıkan demirler ise gezmeye gelen vatandaşlar için...

Bursa’nın Mudanya ilçesi Güzelyalı Mahallesinde devam eden sahil düzenlemesi, esnafı ve vatandaşı çileden çıkardı. İnşaat sebebiyle biriken molozlar esnafı çileden çıkarırken, beton duvardan çıkan demirler ise gezmeye gelen vatandaşlar için tehlike saçıyor.
Güzelyalı Mahallesindeki gecmiş dönem büyükşehir yönetimi tarafından başlatılan sahil düzenleme çalışmaları sırasında biriken molozlar, sert esen rüzgarlar sonucu sahildeki çay bahçeleri başta olmak üzere diğer esnaf ve mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Sahil düzenlemesi için yapılan duvarların üst kısmında kalan demirler ise, gezmek için gelen vatandaşların tehlike saçtığı için tepkisini çekiyor. Havaların ısınmasıyla sahilden denize girmek için gelenler, demirler yüzünden tehlikeli anlar yaşıyor. Özellikle çocukların bu demirle takılıp yaralanmasına sebebiyet vermesinden korkan aileler, biran önce duvarların çekilerek demirlerin ortadan kalkması ve hafriyatın kaldırılarak tozdan kurtulmak istediklerini dile getirdi.

Yaşam Haberleri

Kapıdağ Yarımadası’nda çevre felaketi
Refahiye’de 7. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali yapıldı
Kayıp üniversite öğrencisini arama çalışmalarına jandarma sualtı kadavra arama köpeği katıldı
Erzincan’da kış öncesi köy yolları sıkıntısız ulaşıma hazır hale getirildi
Görüntülediği vaşak kaçınca verdiği tepki tebessüm ettirdi
Turistik bölgedeki molozlu arsa kötü görüntü oluşturdu
Odunpazarı’na 4 bin 460 metrekarelik yeni orman
Erzincan’da yeni ürün için demonstrasyon alanı kuruldu
Hasat öncesi zeytin bahçeleri kontrol edildi
Elazığ’da dağ keçileri sürücü halinde görüntülendi