Güpegündüz cinayet işlemişti, saatler içerisinde yakalandı

Bursa’da bir genç, arkadaşı ile birlikte caddede yürüdüğü sırada arkasından gelen şahıs tarafından ensesinden tabanca ile vurularak öldürüldü. Olayın şüphelisi önce koşarak ardından da bir sokak ileride motosiklete binerek olay yerinden kaç...

Bursa’da bir genç, arkadaşı ile birlikte caddede yürüdüğü sırada arkasından gelen şahıs tarafından ensesinden tabanca ile vurularak öldürüldü. Olayın şüphelisi önce koşarak ardından da bir sokak ileride motosiklete binerek olay yerinden kaçtı. Harekete geçen ekipler, şüpheliyi kısa sürede yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, olay saat 14.30 sularında Altıparmak Caddesi üzerinde yaşandı. Arkadaşı ile birlikte cadde üzerinde millet bahçesi istikametine doğru yürüyen Hüseyin Uzun’u (25), arkasından gelen bir kişi tabanca ile ensesinden vurdu. Yakın mesafede Uzun’un ensesinden girip kulağından çıkan tek kurşun cadde üzerindeki bir dükkanın içerisine düştü. Uzun’un vurulmaktan son anda kurtulan arkadaşı ise koşarak canını zor kurtardı. Kanlar içinde kalan genci gören çevredekiler, hemen 112 ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Uzun, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan, Hüseyin Uzun’un vurulmadan saniyeler önce arkadaşıyla yürüdüğü anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde saçı topuz şeklinde bağlı Hüseyin Uzun’un arkadaşı ile birlikte yürüdüğü caddeye çıktığı esnada silah sesinin geldiği çevredeki vatandaşların o yöne doğru baktıkları görüldü.

Çok sayıda kamera mercek altına alındı, ekipler şüpheliyi yakaladı
Olay sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına aldı. Yapılan incelemeler sonrası şüpheli şahsın M.Ç. (26) olduğu tespit edildi. M.Ç., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Ayrıca cinayetin eskiye dayanan husumet olduğu öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Nasrallah’ın damadı, İsrail’in hava saldırısında öldü
Bursa’da iki genç arasında çıkan tartışmada kan aktı: 1 ölü
6. kattan manav brandasına düşen kadın ağır yaralandı
Simav’da devrilen traktörün altında kalan 2 kadın hayatını kaybetti
Jandarma ekipleri Erzincan’da uyuşturucuya geçit vermiyor
Eşinden ayrılan genç, asılı halde bulundu
PDR mezunu genç, KYK yurdundan atladı
İzmir’de uyuşturucu operasyon: 4 zehir taciri tutuklandı
Karabük’te uyuşturucu operasyonu
Aydınlatma direğine çarpan Tofaş ikiye bölündü: 1 ölü, 3 yaralı