Gümüşova OSB’nin son durumu değerlendirildi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de sanayi sektörünün hızla geliştiği Gümüşova’da Vali Selçuk Aslan’ın başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) son durumu ile ilgili toplantı yapıldı.Düzce’nin hızla gelişen sanayi bölgelerinden birisi olan Gü...

DÜZCE (İHA) – Düzce’de sanayi sektörünün hızla geliştiği Gümüşova’da Vali Selçuk Aslan’ın başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) son durumu ile ilgili toplantı yapıldı.
Düzce’nin hızla gelişen sanayi bölgelerinden birisi olan Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde son durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Selçuk Aslan başkanlık ederken, Gümüşova Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi, Gümüşova OSB Müdürü Ahmet Serdar Erdem ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Sanayi bölgesinde ki fabrikaların gelişimi ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, inşaatı devam eden fabrikalar ve alt yapı ile ilgili yapılan çalışmalar konuşuldu.

Ekonomi Haberleri

Karaman’da kuru soğan üreticisinin yüzünü güldürüyor
Bakan Bolat: "Yıllıklandırılmış cari işlemler açığı 44,4 milyar dolar azalarak, 2024 Ağustos ayı itibarıyla 11,3 milyar dolara gerilemiştir"
Gıda sektörünün ’Oscar’ları belli oldu
Bozkurt’ta belediyenin ceviz bahçesinde ilk hasat yapıldı
En sıcak yaz, elektrik tüketiminde artışa neden oldu
DenizBank’a Global Banking & Markets’tan 4 kategoride ödül
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "OVP’de öngördüğümüz yüzde 1,7 hedefimize rahatlıkla ulaşmayı öngörüyoruz"
Mersin’de Kariyer Merkezi, işgücü piyasasının fotoğrafını çekiyor
Bakan Şimşek: "Cari açığın milli gelire oranı yüzde 1’in altına geriledi"
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Cari açığın milli gelire oranı yüzde 1’in altına geriledi"